Expositie JEANINE WUBBELS in galerie Broekhuis Enschede

zaterdag 27 oktober 2018 11:54
Expositie JEANINE WUBBELS in galerie Broekhuis Enschede

Boekhandel Broekhuis Enschede nodigt u van harte uit voor de expositie 'OVER' van de Enschedese kunstenaar JEANINE WUBBELS bij Broekhuis Enschede.

De expositie zal te bezichtigen zijn van 1 maart tot 1 april 2019. De opening vindt plaats op vrijdagmiddag 1 maart om 16.00 uur en zal worden verricht door schrijver/dichter Ernst Bergboer. U bent van harte uitgenodigd.

 

JEANINE WUBBELS
olieverfschilderijen, installaties, fotos

OVER

Jeanine sprokkelt impressies, gedachten, materialen, vormen, beelden. OVER is een verzameling van dat sprokkelwerk, ogenschijnlijk zonder verband bijeen vergaard, maar schijn bedriegt. Wie goed kijkt, ontdekt verbindende elementen en spannende contrasten. 

OVER is een weerslag van de reddeloosheid die je kunt voelen als je kijkt naar een wereld waar onschuld wordt vermoord en de zoektocht naar rust en reflectie.

OVER raakt aan de scheuren en rafelranden van het bestaan en aan de reparaties en het herstel daarvan, aan de schoonheid die daarvan het gevolg kan zijn.

OVER plaatst geometrische vormen temidden van de chaos en de woede van het bestaan, die dat beteugelen, die orde scheppen, die aanknopingspunten voor meditatie zijn. Of het gevolg daarvan.

  

OVER Jeanine Wubbels

AKI 1991

diverse solo- en groepsexposities in binnen- en buitenland

Expositie JEANINE WUBBELS in galerie Broekhuis Enschede 

Marktstraat 12, Enschede

winkeltijden zijn openingstijden

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : broekhuis