Tommy Wieringa signeert 'Dit is mijn moeder' op 2 februari in Hengelo

maandag 1 januari 0001 00:00
Tommy Wieringa signeert 'Dit is mijn moeder' op 2 februari in Hengelo

Zaterdag 2 februari signeert Tommy Wieringa zijn nieuwe boek bij Boekhandel Broekhuis Hengelo tussen 14.30 en 15.30 uur.

'Dit is mijn moeder'

Als Tommy Wieringa twaalf jaar oud is, verkiest zijn moeder een avontuurlijker leven elders. Hoewel ze zeer aan elkaar zijn verknocht, wordt hun contact sindsdien getekend door strijd. Het laatste grote twistpunt tussen Wieringa en zijn moeder is de alternatieve behandelwijze van haar borstkanker, de ziekte die haar uiteindelijk fataal zal worden.

In de verhalen en herinneringen in Dit is mijn moeder schetst Tommy Wieringa een even liefdevol als tragikomisch portret van hun tumultueuze relatie.

Ze was niet alleen mijn moeder, maar ook een van mijn meest geliefde personages. Een kleurrijker, avontuurlijker en onverschrokkener iemand ontmoette ik nog nooit. Een ontiegelijke lastpak, maar het zout der aarde.

Tommy Wieringa

Tommy Wieringa brak in 2005 door met de roman Joe Speedboot. Voor zijn roman Dit zijn de namen ontving hij de Libris Literatuurprijs en De heilige Rita werd in 2018 bekroond met de lezers- én de juryprijs van de BookSpot Literatuurprijs.  

Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45
Hengelo

hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

  • Share
  • Share
  • Share
  • Share
MINDBUSZEUS2 : broekhuis