Gramática básica del estudiante de español - A1-B1 niet bekend

De Gramática Básica del Estudiante de Español (GBE) is een grammaticaboek gericht aan studenten op het niveau A1 tot en met B1 van het ERK die zelfstudie overwegen. Door middel van duidelijk en makkelijk te begrijpen uitleg, gevolgd door afwisselende, bruikbare en aangename oefeningen worden de meest voorkomende problematische grammaticale aspecten van de Spaanse taal behandeld. Speciaal gemaakt voor het zelfstandig leren, kan ook klassikaal gebruikt worden of als aanvulling op taalcursussen al of niet met behulp van een leraar, ook op de niveaus hoger dan B1. Biedt duidelijke, heldere en exacte uitleg in een eenvoudige en makkelijk te begrijpen taal. Bevat meer dan 470 illustraties die hulp bieden bij het begrijpen van de grammaticale onderdelen die behandeld worden. Met meer dan 370 oefeningen om de grammatica te oefenen en beter te begrijpen en ook om de meest voorkomende fouten te vermijden. Met voorbeelden van het authentieke hedendaags taalgebruik van het Spaans samen met een gevarieerd aanbod van teksten. Het bevat ook: Oplossingen van de oefeningen. Tabellen met regelmatige en onregelmatige vervoegde werkwoorden. Volledige thematische index die makkelijk in het gebruik is.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 26,30
Voorraad:
Levertijd:

Tijdelijk niet leverbaar

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis