Taal van de stilte E. Kaniok ; Erich Kaniok verhalen en parabels uit Oost en West

Wees als een wandelaar die alles ziet in het voorbijgaan, maar nergens verblijft en nergens aan vasthoudt.

Evenals het eerder verschenen Sleutels tot het hart, bevat deze bundel een verzameling korte spirituele verhalen en parabels afkomstig uit verschillende culturen en geloofstradities; van christelijke parabels en soefiverhalen, tot boeddhistische en joodsmystieke vertellingen. Deze verhalen vol wijsheid zijn inspirerend en niet moralistisch. Ze zijn door de traditie overgeleverd en spreken in eerste instantie niet tot het verstand, maar tot het gevoel. Bovendien tonen ze op een zeer herkenbare wijze een manier van leven die gebaseerd is op mededogen en medemenselijkheid.
Taal van de stilte is het tweede deel van een serie die verschijnt als onderdeel van de reeks ‘Dharma-geschenk’. De verhalen en parabels zijn in de afgelopen dertig jaar verzameld en vertaald uit diverse bronnen. Ze zijn jarenlang intensief gebruikt bij lezingen en hebben daar al vele mensen weten te raken.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis