De verdediging van Bergen op Zoom door het Franse leger in mei 1940 J. Luijten la defense de la ville de Bergen-op-Zoom par l'armee francaise mai 1940

Dr. Jan Luijten (1932), neuroloog-psychiater van beroep, was acht jaar oud toen Hitler Nederland binnenviel in mei 1940. In die tijd woonde hij in Bergen op Zoom in Noord-Brabant en was hij getuige van de binnenkomst van de Franse troepen die zijn land te hulp kwamen.

Hij herinnert zich nog veel details van de gevechten van die dagen die zich vlak bij zijn huis afspeelden. Hij beschrijft deze gevechten in de context van de veel grotere veldslag die zich afspeelde in het noorden van Frankrijk, in België en in het zuiden van Nederland.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 9,98
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis