MasterFlirt Tijn van Ewijk ; Tom Gorny

Vrouwen hebben de mannen voor het uitkiezen. Vooral de aantrekkelijke vrouwen worden achtervolgd door sms'jes, plezierige en minder plezierige attenties en staan voortdurend in het centrum van mannenbelangstelling. Zo kunnen vrouwen wachten en al dan niet toeslaan. Wat kun je als man doen om uitverkoren te worden? Je verdiepen in de flirttechnieken - en dat is wat MasterFlirt biedt. Dit boek geeft antwoord op onder meer de volgende vragen: - Als zij adembenemend mooi is en jij iets minder, wat doe je dan? - Als zij met een vriendin duidelijk plezier heeft en jij zit je te vervelen, hoe leg je contact? - Waarom is 'sorry' zeggen in het begin van jullie contact ab-so-luut verboden? - Is het beter om veel te luisteren of om veel te vertellen tijdens het eerste afspraakje? - Wat doe je als zij jouw ogen ontwijkt bij het laatste kopje koffie na een gezellige avond?
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 9,99
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis