Brandnetels en verkeersborden A.L. Snijders 194 zkv's

Brandnetels & verkeersborden is de vijfde zkv-bundel van A.L. Snijders. Deze gebonden editie bevat de zkv's van 12 oktober 2010 tot en met 31 december 2011.

Deze gebonden editie is geïllustreerd door Gummbah. Vier schilderijen van hem zijn als spread in kleur in dit boek opgenomen.


Ulan Bator
(24-6-2011)

Drie magische woorden: Gras, Ulan Bator, Semipalatinsk. Op de politieschool kwamen in de hoogtijdagen soms zestien nieuwe klassen per jaar binnen. In de eerste vijf minuten noemde ik mijn naam en functie, en vroeg of iemand wist waar Ulan Bator lag. Nooit was er iemand die deze vraag kon beantwoorden. Ik zei altijd: 'Ik weet het wel en omdat ik de enige ben, ben ik in deze klas dit jaar de baas.' Dat vonden ze vreemd, maar ze protesteerden niet, want ze begrepen dat ik in dit systeem inderdaad de baas was. Als ik hierover nadenk, kom ik tot het volgende: het is zo vreemd dat een enkel individu de baas speelt over een groep, dat je als criterium best een toevallig aardrijkskundig weetje kunt nemen.

Gisteren was hier een man op bezoek die mij drieënhalf uur vragen stelde. Hij was ongeveer vijftig jaar en had niet alleen de hele wereld bereisd, maar ook lange tijd in vreemde, verre landen gewoond. Ook in Ulan Bator! Ik was geschokt, het bestond werkelijk, er woonden mensen (1000 000). Ik vroeg of hij nog enige uren kon blijven om te vertellen over Ulan Bator, maar dat ging niet, hij had een afspraak.

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Deventer
Prijs:
€ 36,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 36,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 50,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Gesigneerd door Snijders en Gummbah. Genummerd exemplaar 391 / 500.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis