Het grote, gezellige voetbalquizboek voor het hele gezin BORST, H. & NICOLAÏ, H-J.

Quizplezier voor jong en oud Het grote, gezellige VOETBAL QUIZBOEK voor het hele gezin Waarmee vergaart een te man onmetelijke roem en glorie? Wanneer hij de beste is bij een voetbalquiz vol strikvragen. Om het voor vrouwen en kinderen leefbaarder te maken tussen al die te mannen met hun triviale kennis, schreven Hugo Borst en Hans-J rgen Nicola et grote, gezellige voetbalquiz-boek voor het hele gezin. De 1000 vragen zijn onderverdeeld in mannenvragen, vrouwenvragen en kindervragen. Voorts is er voor de te man de categorie 'supermoeilijk'. Hugo Borst is columnist voor Algemeen Dagblad en Esquire. Daarnaast is hij redacteur van Hard gras en wekelijks te zien Studio Voetbal. Hij schreef de bestsellers Over vaders & zonen (2005) en De Coolsingel bleef leeg (2006). Hans-J rgen Nicola s sportmarketeer. Hij treedt met zijn voetbalquiz op in sportkantines en op bedrijfsfeesten.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 10,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis