Stalin, de Russen en hun oorlog BROEKMEYER, M. J.

De Sovjetunie heeft Hitler-Duitsland de nekslag toegebracht. Maar hoe is dat gegaan en wie zijn de mensen die dat mogelijk hebben gemaakt? In dit boek vertellen Russische deelnemers aan de oorlog alsmede Russische historici vrijuit over wat er tussen 1939 en 1946 met hun land is gebeurd. Het zijn authentieke, vaak schokkende verslagen en memoires van mensen die de gruwelijkheden aan den lijve hebben ondervonden. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de Russische vrouwen, de joodse bevolking, de krijgsgevangen, het verzet en de collaboratie, de partizanen, de Russische infanterie, de verhouding tussen officieren en manschappen, de repressie, de nietsontziende wijze van oorlogsvoeren, Stalin en zijn generaals, de belegering van Leningrad, de verdediging van Moskou, de terugtocht van 1941 en 1942, de opmars via Oekraïne, naar Polen, de verovering van Berlijn, de behandeling en de verbittering van de veteranen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis