Onder volwassenen DAHL, Sophie

Dit is een voorpublicatie van Onder volwassenen, de eerste roman van Sophie Dahl; hilarisch, bitterzoet en hartverscheurend en geschreven met een warm hart en een scherpe pen. Voor alle fans van Witte Oleander en De goddelijke geheimen van de Ya-Ya-zusters. Voor Kitty is opgroeien in Hay House op het Engelse plattland temidden van haar grootouders en allerlei extravagante bezoekers hemets. Maar voor haar moeder, de rusteloze Marina, een spontane schoonheid met zilveren ogen en een passie voor schilderen, biedt dit comfortabele nest niet de spanning en het avontuur waaar ze steeds weer naar op zoek is. Swami-ji, de goeroe van Marina, raadt haar aan haar heil in New York te zoeken. De familie wordt ontwricht en Kitty blijft ontheemd achter op een kleurloze kostschool. Al snel raadt de goeroe Marina aan het gezin te herenigen en komt Kitty weer bij haar moeder wonen. Maar Marina blijft Kitty mee op sleeptouw nemen van New York naar Engeland en betrekt haar kinderen bij al haar dubieuze relatie. Kitty wordt vijftien en moet een keuze gaan maken. blijft ze gevaarlijke spelletjes spelen en onder volwassenen verkeren,of is het tijd om voor zichzelf te kiezen?

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis