Handboek Projectontwikkeling Ed Nozeman ; E.F. Nozeman ; Jan Fokkema

© Vakmedianet BouwCommunities website: www.vakmedianet.nl e-mail: bouwkosten@vakmedianet.nl telnr: 088 58 40 600 Het Handboek Projectontwikkeling beschrijft het volledige projectontwikkelingsproces. Van initiatiefase tot en met de exploitatie van onroerend goed wordt helder uiteengezet welke wet- en regelgeving van toepassing zijn, welke werkvormen er bestaan en hoe verantwoordelijkheden zijn of kunnen worden verdeeld. Dit naslagwerk helpt u om de benodigde wetten en regels, werkvormen, definities en procedures snel terug te vinden. Deze uitgave is ontwikkeld door de NEPROM (de vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen). Inhoud · Projectontwikkeling algemeen: het spel, de spelers en de spelregels. · Fasen: initiatieffase, ontwikkelingsfase, realisatiefase en exploitatiefase. · Disciplines: marketing, moderne samenwerkingsvormen, planeconomie, gemeentelijk grond- en ontwikkelingsbedrijf, projectfinanciering, rekenen op vastgoed, contractvorming, overdrachtsbelasting en btw, ruimtelijke ordening en stedenbouw, projectontwikkeling en de architect. · Toekomst van projectontwikkeling: perspectieven voor de toekomst, richting van projectontwikkeling, thema's voor de toekomst en een conclusie.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 113,36
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis