De Getekende Schone Eertink, Jos Een stadsdichterschap in roerige tijden

Jos Eertink (1983) werd in februari 2019 gekozen tot achtste stadsdichter van Enschede, voor een periode van twee jaren. In ‘De Getekende Schone’ vertelt hij wat het betekent om stadsdichter te zijn in roerige tijden. Klimaatprotesten, alternatieve waarheden en toen het jaar 2020: de coronapandemie. Eertink laat zien dat poëzie troost en richting kan bieden voor de bewoners van een stad. Dit fullcolour tijdsdocument is verrijkt met foto’s van Cyril Wermers en Tessa Wiegerinck. Naast alle stadsgedichten, bevat De Getekende Schone korte bespiegelingen waarin het idee achter de poëzie wordt ‘verklapt’. Kijk mee over de schouder van een stadsdichter.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis