Alleen vooruit ELSHOUT, Dominique Hennie Kuiper, kampioen van het volk

Hennie Kuiper is een van de grootste renners uit de Nederlandse wielergeschiedenis. Een aan hem gewijde biografie verdient dan ook een plaats in de vaderlandse sporthistorie. Freelance journalist Elshout heeft zich als samensteller goed van zijn taak gekweten. Zichtbaar wordt hoe de stotterende, onzekere en teruggetrokken boerenjongen van weleer een groot kampioen werd, die onder andere met de Olympische en wereldtitel op zak vele jaren later zijn succesvolle carriere afsloot. Door de sport is karaktermens Kuiper populair geworden en gevormd en thans is hij in staat zowel binnen de wielersport als daarbuiten zelfverzekerd en met gezag op te treden. Familie, vrienden en oud-coureurs werkten mee aan deze biografie. Voorts is geput uit talrijke archieven. Een fotoverantwoording en register sluiten een geslaagd wielerboek af, waaraan zeker de wat oudere liefhebbers veel plezier zullen beleven.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis