Mystiek en eros GRÜN, Anselm & RIEDL, Gerhard

In huwelijken en relaties komt het nogal eens voor dat seksualiteit spanningen oplevert. Volgens Anselm Grün en Gerhard Riedl kunnen de problemen te maken hebben met het spanningsveld tussen seksualiteit en religie. De auteurs willen ons helpen spiritualiteit en seksualiteit weer met elkaar te verzoenen. Ze zoeken daarvoor aanknopingspunten in mystieke bronnen en in de moderne psychologie. Lezing van dit boek draagt ertoe bij dat we meer bezield omgaan met seksualiteit en dat onze spiritualiteit nieuwe levenskracht krijgt.
Anselm Grün (1945), monnik en economisch directeur (kellenaar) van de benedictijner abdij in Münsterschwarzach, schreef vele internationale bestsellers, waaronder De Tien Beloften en Je ware vrouwelijkheid ontdekken.
Gerhard Riedl (1950) heeft een adviespraktijk voor gezinsen relatieproblemen, en werkt als geestelijk begeleider.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis