eBookstick - Ruslandstick Peter d' Hamecourt Leer Rusland en de Russen kennen met 5 ebooks van voormalig NOS-correspondent Peter d’Hamecourt, geleverd op usb-stick in een fraai metalen geschenkdoosje.

Ruslandstick

5 boeiende boeken over Rusland van Peter d'Hamecourt op een usb-stick in een metalen geschenkdoosje

Toen Napoleon Maly verliet
Bewoners van een typisch Russisch provinciestadje blikken terug op de dramatische geschiedenis van Rusland van de afgelopen 200 jaar die zij aan den lijve hebben ondervonden. Ze geven daarmee een compleet verhaal van het land en zijn bewoners.


Leven als God in Rusland (met Julia Klotchkova)
Recepten en verhalen in 'datsja-sfeer', het mythische Russische buitenhuis dat niemand wil missen. Geschreven met Julia Klotchkova, een culinaire journaliste en celebrity in Rusland.

"Ter voorbereiding van een Ruslandreis zeer informatief. Prettig geschreven, mooie kleurenfoto's." (NBD Biblion)


Petersburg: Paradijs in het moeras
Peter de Grote liet Sint Petersburg bouwen om Rusland binnen te voeren in Europa. Geen paleis was te hoog, geen boulevard te lang. Peter d'Hamecourt verhaalt over het wereldwonder dat alle bedreigingen overleeft.

"De stijl van d'Hamecourt is persoonlijk. Hij vertelt zijn anekdotes aan de hand van ontmoetingen met bekende en vooral onbekende Petersburgers." (NBD Biblion)


Russen zien ze vliegen
Trefzekere schetsen van de verbazingwekkende wederopstanding van Rusland na de Sovjetperiode, waarin de stabiliteit terugkeerde, armoede verdween, de rijken rijker werden, maar waar democratie slechts beperkt gestalte kreeg.

Boeiende, vlotte en met kennis van zaken geschreven columns over uiteenlopende onderwerpen. (NBD Biblion)


Moskou is een gekkenhuis
Verhalen over een grootse en meeslepende stad die slordig omgaat met haar architectonische verleden, maar die achter een robuuste façade een warme gloed verbergt; een kapitalistisch gokparadijs, waar bezoekers slechts geduld worden.

"Aan te raden voor de reiziger die dit gekkenhuis wil bezoeken." (NBD Biblion)
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis