E-marketing M. Heling het boek bij de online cursus

E-marketing leert u, als marketeer en als ondernemer in de profit- en non-profitsector, uw relaties zo efficiÙnt mogelijk te benaderen met een optimaal resultaat. Internet haalt in rap tempo televisie en gedrukte media in als het gaat om bereik en resultaat. Slimme ondernemers zorgen er dus voor dat ze weten hoe ze via internet hun doelgroep kunnen bereiken: via e-mail, zoekmachines, communities ofdoor gewoon online te adverteren.

E-marketing biedt de laatste stand van zaken over e-mailmarketing, online strategie, zoekmachineoptimalisatie, meten van resultaten, banners, portals, communities, opzetten van een shop, online adverteren en nog veel meer.

E-marketing biedt inzicht in de nieuwste marketingtechnieken. Als gebruiker en lezer van E-marketing blijft u ook na aanschaf van dit boek op de hoogte viawww.mailinglist.nl/forum. U kunt interactief metcollega's, redactie en experts uit het veld van gedachtenwisselen, vragen stellen en u verder verdiepen. Op het forum vindt u meer materiaal, aanvullende cases, lezersreacties en nog veel meer over de in E-marketing behandelde onderwerpen.

E-marketing is een verdieping en verbreding van de eerder online verschenen introductie over deze onderwerpen, doorMailingLijst.nl ontwikkeld voor marketeers en ondernemers in het mkb.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 39,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis