Een ander LAVIGNE, M

Michael Rosenheim is een redelijk succesvolle joodse stand-up comedian. Op een dag overhandigt zijn dementerende en verwarde vader hem een doos met dagboeken die zijn leven lijken te beschrijven. Ze vertellen het verhaal van een Duitse boekhouder in dienst van de ss, die kort voor de berijding de naam van de joodse kampgevangene Heshel Rosenheim aanneemt en onder die naam als vrijwilliger meevecht in de Isra sche onafhankelijkheidsoorlog.
Michael begint een koortsachtige zoektocht naar de waarheid over zijn vader. Is hij een toegewijde jood met een traumatisch kampverlenden zoals Michael altijd heeft gedacht, of is hij misschien de Duitser uit de dagboeken? En wie is Michael dan zelf?
Een ander is een schokkende, grappige en hoogst orginele roman over een vader-en-zoonrelatie, over geschiedenis, identiteit en liefde.
Michael Lavigne werkte jarenlang in de reclame en in de film. Een ander is zijn eerste roman. Hij woont in San Francisco.
‘Een verontrustend en belangrijk onderzoek naar de vraag van de identiteit. Maar Een ander is meer dan dat. Het is ook een genot om te lezen. De suspense voel je op elke bladzijde.’- Arnon Grunberg
‘Wat een gewaagde en zelfs gevaarlijke daad van de verbeelding is deze roman. Een emotionele en intellectuele uitdaging.’ - Ron Rosenbaum, auteur van Explaining Hitler
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,94
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis