Drinken vissen water? Margriet van der Heijden ; Maarten Frankenhuis en andere vragen van kinderen aan Artis

Grijpt een slingeraap weleens mis?
Kunnen slakken gaan samenwonen in een slakkenhuis?
Vriezen de poten van een pinguïn nooit vast?
Wat zit er in de bulten van een kameel?
Breken giraffes weleens hun nek?

Deze en vele andere vragen stellen kinderen aan Artis. De antwoorden erop zijn net zo leuk en verrassend. Die antwoorden krijg je van experts, Margriet van der Heijden en Maarten Frankenhuis. Margriet van der Heijden is wetenschapsjournalist bij NRC Handelsblad en schreef voor kinderen onder andere De Kosmos notendop junior en Waar komt de regenboog vandaan? Maarten Frankenhuis is jarenlang directeur geweest van Artis en weet alles over dieren.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 5,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis