Noordpool.fm Mighiel Veenstra een ijskoude reis over een warmer wordende planeet

Om aandacht te vragen voor de extreme klimaatveranderingen heeft Michiel Veenstra zijn nps/3fm-radioprogramma Met Michiel een week lang uitgezonden vanuit het koude Spitsbergen, met als hoogtepunt de eerste live radio-uitzending ooit vanaf de Noordpool. Nadat meer dan elfduizend luisteraars zich als supporter op de website noordpool.fm hadden aangemeld, ging dj Michiel op reis.

Michiel Veenstra neemt je mee op een enerverende tocht naar de Noordpool. Via het ijsberenverblijf van Ouwehands Dierenpark, de Hilversumse 3fm-studio, het Climate Change College in Londen en de Burger King in Tromsö bereikt hij met zijn crew de plek waar je niet mag plassen in de sneeuw, waar met Jamiroquais 'Emergency On Planet Earth' voor het eerst in de geschiedenis muziek de ether in gaat, en waar de opwarming van de aarde als nergens anders ter wereld te zien is.

Het met kleurenfoto's geïllustreerde Noordpool.fm is klimaatneutraal gemaakt. Compensatie vindt plaats via duurzame energie- en bosprojecten.
Let op, dit is een ebook!
Voorraad:
Ebook
Verkrijgbaar in
Online
Prijs:
€ 6,99
Voorraad:
Levertijd:

Direct te downloaden

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis