Hoezo, het zwakke geslacht ? OOMENS, Mirjam Je bent als vrouw sterker dan je zelf denkt

JE BENT ALS VROUW VAAK STERKER DAN JE ZELF DENKT
Hoezo, het zwakke geslacht?
Mirjam Oomens (1972) is auteur en tekstschrijver.
Hoezo, het zwakke geslacht? is haar tweede boek.
Eerder schreef zij samen met Robert J. Blom de interviewbundel Vanaf vandaag wordt alles anders.
Vrouwen zijn door een nare ervaring vaak voor het leven getekend. Na een verkrachting of een ongeluk slagen ze er niet in de oude te worden. Ze blijven slachtoffer en de omgeving maakt dit ook mogelijk. Vrouwen worden immers ‘het zwakke geslacht’ genoemd.
Mirjam Oomens ondervond aan den lijve hoe een traumatische gebeurtenis niet altijd je ondergang hoeft te betekenen. Zij kwam er juist sterker uit. Zij zetter haar andere vrouwen die in weerwil van verselijke ervaringen t ch van het leven blijven genieten. En wat zij al vermoedde bleek waar: vrouwen beschikken over veel kracht, vaak meer dan ze van tevoren hadden gedacht.
In Hoezo, het zwakke geslacht? vertellen uiteenlopende vrouwen over hun nare ervaring hun kracht. De keuze die ze hebben gemaakt om verder te gaan en de manier waarop zij dat hebben gedaan vormen een bron van inspiratie voor alle vrouwen. Boeiende en soms ontroerende verhalen die laten zien dat er ijd licht is aan het einde van de tunnel.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

tekst op schutblad

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis