Geheimtalen PINCOCK, S. & FRARY, M. vanaf de farao's tot de kwantumcryptografie

Van de farao’s tot de kwantumcryptografie

Het maken (en ontcijferen) van geheimtalen is een oeroude, zeer tot de verbeelding sprekende wetenschap. Geheimtalen bepaalden het verloop van oorlogen, bezegelden het lot van vorsten en tegenwoordig zorgen ze er - bijvoorbeeld - voor dat wij veilig kunnen internetbankieren.

Dit boek brengt de volledige geschiedenis van geheimtalen in kaart en besteedt speciale aandacht aan codes die nooit zijn gebroken. Een onweerstaanbaar, rijk geïllustreerd verhaal met in de hoofdrollen: de farao's, Julius Caesar, koningin Mary van Schotland, de Enigma codeermachine, de Navajo-indianen, Al Qaida en de geheimtaal van de toekomst: de kwantumcryptografie.

Stephen Pincock is nieuwsredacteur van The Scientist en wetenschapscolumnist van The Financial Times. Hij levert regelmatig bijdragen aan The Lancet. Mark Frary schrijft over wetenschap en techniek voor The Times.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis