Son of England Purcell, Henry& Clarke, Jeremiah

Engelse barok Alleen al het feit dat een Frans ensemble de schittering van de Engelse barokmuziek ten volle laat stralen, maakt deze plaat tot een absolute must in elke cd-collectie. Daarnaast brengt het veelgeprezen Poème Harmonique werkelijk iets bijzonders met de Ode on the Death of Henry Purcell van Purcells gedoodverfde opvolger Jeremia Clarke. Het ensemble combineert dit ontroerende meesterwerk met twee bekendere werken van Purcell en legt zo het grote drama van de Engelse barokmuziek bloot. Purcell stierf in 1695 op 36-jarige leeftijd. Clarke maakte vanwege een onbereikbare liefde in 1707 een einde aan zijn leven. Hij was slechts 33 jaar oud. Daarna duurde het lang voordat het weer wat werd met de Engelse muziek. Waarom moge duidelijk zijn voor iedereen die zich laat betoveren door deze plaat. Niet alleen het uitvoeringsniveau, ook en vooral de kwaliteit van de muziek is ongekend. Een voltreffer die de Engelse barok perfect samenvat.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,99
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Broekhuis Hengelo
Prijs:
€ 9,99
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis