De zeevolken SANDARS, N.K. Egypte en Voor-Azië bedreigd 1250-1150 v.C.

[1e druk]. Het onderwerp, de Zeevolken, lijkt misschien een duidelijk afgebakend geheel. In werkelijkheid gaat het niet om één volk, noch één woongebied, maar ze moeten worden gerangschikt onder de volken van de Antieke Wereld en ze bewoonden een aantal geïdentificeerde plaatsen. Met samenvatting, noten, bibliografie en register. Rugverkleuring en kreukje voorkant omslag, verder goed exemplaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

De kaft en het binnenwerk zijn licht beduimeld. Tevens zijn er met potlood aantekeningen gemaakt in het boek

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht mocht er meer bekend zijn over uw bestelling.

.
pro-mbooks1 : broekhuis