Spoortekens van 100 jaar Scouting STEEN, Jan van der het verzamelen van scoutingobjecten

's Werelds grootste jeugbeweging heeft in de afgelopen honderd jaar een spoor nagelaten in de vorm van insignes, uniformen, boeken, bladen, prentbriefkaarten, postzegels en nog veel meer. Voor het verzamelen van scoutingobjecten bestaat een groeiende belangstelling. Spoortekens van 1OO jaar Scounting wijst beginnende verzamelaars de weg en geeft ook de meer ervaren verzamelaar veel praktische informatie. Tussen de regels door komt de historie van Scounting tot leven en dat maakt het boek ook interessant voor wie niet verzamelt, maar wel zelf actief was als padvinder, padvindster, verkenner of gids, of wie nu lid is van Scounting Nederland. De auteur heeft ruim vijftig jaar ervaring binnen de beweging en is conservator van het Scounting Nederland Museum: een kenner bij uitstek dus! Goed exemplaar, minieme imperfectie omslag, ingeplakt krantenartikel op Franse titel.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis