Honderd seizoenen van Land tot Stad STULEMEIJER, Piet Hein

De metamorfose van een agrarisch gebied tot een stedelijke woonwijk, de Haagse Beemden bij Breda, over een periode van 25 jaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 21,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Honderd seizoenen lang legde Stulemeijer vanuit hetzelfde standpunt de metamorfose vast van een agrarisch gebied tot een moderne woonwijk: de in het noordwesten van Breda gelegen wijk Haagse Beemden. Resultaat is een uniek dokument met honderden foto's dat exemplarisch is voor de stedelijke ontwikkeling, zowel nationaal als in andere westerse landen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis