Sesam wereldgeschiedenis VERGOTE, Dorine Van de prehistorie tot en met de 20e eeuw in 6 delen. 20e eeuw

Diepgravend en toch compact. Dat is deze Sesam Wereldgeschiedenis, een zesdelig naslagwerk dat de geschiedenis van de mensheid in chronologische volgorde beschrijft. Deze reeks bevat feiten en achtergrondinformatie over alle belangrijkere historische gebeurtenissen van de prehistorie tot en met de twintigste eeuw. Om het zoeken te vergemakkelijken zijn in dit encyclopedische werk een personenregister, een geografisch register en een zakenregister opgenomen. Voor een snelle oriëntatie bevat deze reeks bovendien een chronologisch overzicht van jaartallen en gebeurtenissen per land of gebied. Een praktisch naslagweg voor iedereen die zijn historische kennis wil uitbreiden of ophalen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 29,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis