Weg naar het licht VERSCHURE, Yasmin pelgrimstocht van een Reiki-meester : een integer verslag ter verduidelijking van de Universele Levenskracht

Yasmin Verschure
Weg naar het Licht
Pelgrimstocht van een Reiki meester
bindwijze: paperback
formaat: 14 x 21,5 cm (geïll.)
omvang: 256 blz.
prijs: 15,00
ISBN: 978 90 6378 317 4

Een integer en ontroerend verslag van zeer persoonlijke ervaringen ter verduidelijking van de Universele Levenskracht. De auteur omarmt het leven in al haar volheid en laat haar licht schijnen op de diepere betekenis van Reiki.
Een unieke en inspirerende getuigenis.

Yasmin Verschure
Wie is Yasmin?
Yasmin ziet het als haar taak om een platform van liefde en universele waarden neer te leggen waarin geen plaats is voor afgescheidenheid of nieuwe kerken. In haar opinie zijn goed en kwaad het gevolg van dualistisch denken. Ze omarmt het leven in al haar facetten: zowel de pijn als de vreugde, zowel het leven als de dood. Door zichzelf te bevrijden van eeuwenoude overtuigingen en conditioneringen, zonder deze te vervangen voor nieuwe, is ze een levend voorbeeld en een poort voor anderen.
Yasmin biedt geen uiterlijke zekerheden, omdat die volgens haar niet bestaan. Ze heeft een heilig ontzag voor het mysterie dat Leven heet en voelt zich verbonden met 'Al Wat Is'.
Ze draagt een boodschap van Wijsheid en Liefde uit in alles wat ze is en wat ze doet. Ze wil in alle eenvoud een schakel zijn tussen de wereld van het Intellect en die van het Gevoel.
Yasmin is zonder meer een pionier. Met haar grenzeloze humor brengt ze de meest verstarde situatie in beweging; zelfs de grootste scepticus wordt door haar aangeraakt.
In haar boeken herkennen mensen zichzelf. In haar workshops voelen mensen zich gezien en geraakt in hun essentie: zij gaan vernieuwd en herboren naar huis.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis