Waarheid en leugens VIZINCZEY, S. recensies en essays

‘Een groot schrijver waarschuwt ons niet tegen het vuur, maar zorgt er juist voor dat we onze vingers eraan branden,’ schrijft Stephen Vizinczey in deze kloeke bundel vol essays, bespiegelingen en artikelen over de groten in de wereldliteratuur. Dit boek is het werk van een bezeten en gepassioneerd lezer, die leeft voor de literatuur en de klassieken. Hij legt uit waarom Mark Twain een veel betere schrijver is dan Charles Dickens, en schrijft net zo makkelijk over Heinrich von Kleist en Honoré de Balzac als over de goelag en de maffia. Vizinczey weet zijn passie op meeslepende wijze over te brengen op de lezer, die na dit boek maar één ding zal willen: de klassieken lezen!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis