Dossier Wilders ... Wilders ; Geert Wilders uitspraken van de meest besproken Nederlandse politicus van deze eeuw

Idioot of idool? Fascist of visionair? Hitler of Moeder ThÚresa? Grootste bedreiging van onze democratie of redder des vaderlands? Hoe je ook over Geert Wilders denkt, hij is zonder twijfel de meest besproken Nederlandse politicus van deze eeuw. Maar wie is hij nu werkelijk?

Dossier Wilders vormt een actuele en wetenswaardige bloemlezing van zijn bekendste uitspraken, standpunten en meningen.

In Dossier Wilders is deze informatie verzameld, opdat de lezer zelf zijn mening kan baseren op feiten en niet op vooringenomenheden. Ze is opgetekend uit tal van gerenommeerde media, zowel ter linker- als rechterzijde van het politieke spectrum en de volgorde van de onderwerpen is willekeurig.

Iedere pagina bevat een wetenswaardigheid over WildersTreedt op 31 juli 1992 in Boedapest in het huwelijk met de Hongaarse Krisztina Marfai, zijn tweede huwelijk, geen kinderen. Volgt het voortgezet onderwijs op de MAVO en Rooms-Katholieke HAVO Sint Thomas College te Venlo.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

In goede staat.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis