Bausteine 3 Förderheft niet bekend Ausgabe 2008

Ein.Fach.Fördern!Das BAUSTEINE Förderheft ist auf das BAUSTEINE Sprachbuch und auf die BAUSTEINE Spracharbeitshefte abgestimmt.Sie fördern erfolgreich mit den Förderheften, weil diese...
- gezielt einzelne Phänomene fokussieren,
- strategiebewusstes Lernen durch einfache Symbolik stützen,
- Lösungen für selbstgesteuertes Lernen anbieten und
- auf jeder Seite dem übersichtlichen, dreigliedrigen Aufbau Begreifen, Üben, Anwenden folgen.

So macht differenzierter Unterricht noch mehr Spaß!
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis