Beeldcultuur niet bekend

Onmiskenbaar leven we in een beeldcultuur, in een samenleving waarin verschillende beeldende media functioneren naast de vertrouwde media als radio, boek en krant. Hoewel sommigen een controverse menen waar te nemen tussen een beeld- en woordcultuur, lijkt er van een strijd nauwelijks sprake. Beide culturen hebben altijd naast elkaar bestaan, vullen elkaar aan, functioneren vanuit hun eigenheden en worden vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines al tientallen jaren bestudeerd en beschreven.Deze uitgave is de opvolger van de inleiding Filmkunde. De digitalisering van oude en nieuwe media noodzaakt een nieuw boek waarin het medium film een plaats heeft naast beeldende media als fotografie, televisie, computergames en internet. In Beeldcultuur gaan de auteurs in op de veranderende mediagebruiker, de eigenheid van computergames, beelden en kijkers, geschiedschrijving en archivering, het verhaal achter de schermen van de beeldcultuur, en media-ethiek.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis