Beter omgaan met overgewicht niet bekend

Overgewicht is een toenemend probleem bij zowel volwassenen als kinderen dat een direct gevolg is van onze steeds minder actieve leefstijl. Wanneer we de oorzaken ervan beter leren begrijpen, kunnen we doelgericht het probleem aanpakken en voorkomen. Wanneer overgewicht erger wordt, leidt het immers tot obesitas, een chronische ziekte met ernstige gevolgen voor de gezondheid, maar veroorzaakt ook problemen op psychologisch en sociaal gebied.

* Een grondige en actuele analyse van de ziekte. Wanneer spreken we van overgewicht of obesitas? Wat zijn de symptomen bij kinderen? Wat zijn de oorzaken van een gewichtstoename en hoe kunt u die voorkomen? Welke behandelingen bestaan er?

* Vragenronde over problemen in de praktijk. Kunt u als obese vrouw de pil gebruiken? Is een chirurgische ingreep (een maagband) een goede oplossing? Wat is de beste houding in de supermarkt?

* Overgewicht in het dagelijks leven. Wie kan hulp bieden? Welk dieet moet u volgen? Hoe verhoogt u uw lichamelijke activiteit? Hoe kunt u uw kind helpen bij het afvallen?

* Menu's op maat voor het hele gezin, alleenstaanden, kinderen en tieners.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis