Camden Town 2. Workbook mit Multimedia-Sprachtrainer und CD. Gymnasium niet bekend Ausgabe 2005

Das Workbook bietet Übungen zur Festigung von Grammatik, Wortschatz und allen Fertigkeiten. Check your progress-Übungen zur Selbstbewertung folgen nach jedem Theme. Ein Portfolio-Heft mit Selbsteinschätzungsbögen liegt bei.Mit Audio-CD für Schüler und Multimedia-Sprachtrainer als Vollversion.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis