De Hoge Veluwe - natuur en kunst niet bekend

De Hoge Veluwe, Natuur en Kunst is het eerste boek sinds 20 jaar, dat het schitterende Nationale Park De Hoge Veluwe in al haar facetten beschrijft en met prachtig fotomateriaal toont. Dit fraai vormgegeven boek bevat acht informatieve hoofdstukken geschreven door vakauteurs.

U leest over de bijzondere natuur, de kunstcollectie, het private verzamelen en over de architectuur van onder andere het beroemde Jachthuis St. Hubertus. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de ontwikkeling van recreatie in het Park, sinds haar stichting in 1935. De Hoge Veluwe, Natuur en Kunst neemt u mee in een bijzondere wereld, vol kunst en natuur. Het beschrijft de oase van rust met weidse en oorspronkelijke landschappen, die het park heden ten dage nog steeds heeft. Vele honderdduizenden bezoekers uit binnen- en buitenland ontdekken jaarlijks de boeiende facetten van het park. Vanwege het grote formaat, rijkelijk voorzien van indrukwekkend fotomateriaal, is het boek een lust voor het oog.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 27,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

in origineel krimpfolie

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis