De secretaresse als gatekeeper niet bekend

In deze tijd, waarin de mogelijkheden om te communiceren en te informeren zich alsmaar uitbreiden, is het voor jou als secretaresse steeds belangrijker geworden de informatie die op je afkomt te beheersen en te sturen. Denk bijvoorbeeld aan het telefoonverkeer, de sms-berichten, e-mail, digitale nieuwsbrieven, digitale verslagen van vergaderingen, post, tijdschriften enz. Hoe selecteer je wat prioriteit heeft? En hoe selecteer je wat kan blijven liggen? Hoe zorg je ervoor dat je het hoofd koel houdt, maar het werk wel binnen de geplande tijd kunt realiseren?

Om je daarbij te helpen, zijn in dit boek de competenties die je nodig hebt in deze rol als 'gatekeeper', stuk voor stuk vertaald in concreet gedrag. Drie auteurs werken in elk hoofdstuk een van die competenties uit. Zij benaderen die competenties vanuit de invalshoeken informatiemanagement, timemanagement en communicatieve vaardigheden. Per invalshoek wordt een praktijksituatie beschreven en krijg je handige tips.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 22,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis