Flex und Flo 4. Arbeitsheft niet bekend

Die Arbeitshefte
Die Themenhefte für die Klassenstufen 3 und 4 sind für die mögliche Ausleihe konzipiert, das heißt die Kinder schreiben in die Flex und Flo - Hefte nicht hinein, sondern übertragen die Aufgaben in ihr Schulheft.

Die Themenhefte für die Klasse 2 sind ebenfalls in einer Version für die Ausleihe erhältlich.

Passend zu den Themenheften für die Ausleihe (das heißt also für die Klassen 2 bis 4) wurden jeweils zusätzliche Arbeitshefte entwickelt, in die die Kinder hineinschreiben können.

Zu diesen Arbeitsheften sind auch Lösungen erhältlich, mit deren Hilfe die Kinder ihre Aufgaben auch selbst kontrollieren können.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis