In 1934 niet bekend Nederlandse cultuur in internationale context

De Nederlandse cultuur is geen eiland. Literatuur, theater, muziek, beeldende kunst en film ondergaan invloeden vanuit het buitenland. Aan de hand van 43 onderwerpen, geschreven door 30 auteurs uit verschillende disciplines, schetst In 1934 een levendig beeld van die veelvormige en intensieve uitwisseling gedurende één jaar. We lezen over de invloed van Latijns-Amerika op Slauerhoff, de ontvangst van Amerikaanse jazz in Nederland en de vriendschap tussen E. du Perron en André Malraux.

Met opzet is gekozen voor een redelijk ‘neutraal’ jaar, waarin Europa in de greep was van een diepe economische crisis en veel buitenlandse kunstenaars hun heil zochten in Nederland na Hitlers machtsovername.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 21,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Druk 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis