La Petite Pierre 4. Cahier d'activités niet bekend Ausgabe 2007

LA PETITE PIERRE Cahiers d¿activitésDie Cahiers d¿activités für die Klassen 1 und 2 beinhalten noch keine Schrift, vielmehr stehen Hörverstehen und mündliche Sprachkompetenz im Vordergrund. In den Cahiers d¿activités für die Klassen 3 und 4 wird mit der Einführung der Schrift begonnen, um die Lese- und Schreibfähigkeit der Kinder zu entwickeln.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis