Portobello Road 5. Workbook mit CD niet bekend Ausgabe 2005

Das Workbook mit Audio-CD bietet vertiefende Übungen zu allen Fertigkeiten an. Grammatik, Wortschatz sowie Lern- und Arbeitstechniken werden systematisch geübt und gefestigt. Pfiffige detective pages vertiefen das Gelernte spielerisch.Unser Plus: Portfolio-Fragebögen für jedes Theme liegen als Extra-Heft bei.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis