Vlootpraet niet bekend Uitgave van de Koninklijke Nederlandse Militaire Bond Pro Rege te Utrecht

[1e druk]. Fraai plaatjesalbum over de Nederlandse Koninklijke Marine. Bevat 124 ingeplakte plaatjes van scheepsemblemen van vliegkampschepen, kruisers, jagers, fregatten, onderzeeboten, mijnenvegers, opleidingsschepen, het nettenwerkschip, immobiele schepen, Hr. Ms. Walinrichtingen, Korps Mariniers en de Marine Luchtvaartdienst. Geïllustreerd met een zwart-wit foto's. [Gooijaers p. 182]. Zeer mooi exemplaar, band iets verkleurd. Trefw.:// Plaatjesalbums / Emblemen / Schepen /
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 13,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis