Urologie A. Prins ; J.L.H.R. Bosch ; J. van Damme

Urologische klachten vormen voor huisartsen een steeds groter onderdeel van hun werk. Nederland vergrijst immers en veel urologische problemen komen vooral bij ouderen voor. Ook therapeutische mogelijkheden bij seksuele disfunctie geven vaker aanleiding tot consultatie in eerste lijn.
Duidelijk is dat de urologie in de laatste decennia een stormachtige ontwikkeling heeft doorgemaakt. Van ‘steenspecialisme’ is het vakgebied uitgegroeid tot een specialisme dat alle chirurgische en vaak ook gerelateerde beschouwende en diagnostische aspecten van de urinewegen omvat.

Urologie is het achtste deel in de serie Praktische huisartsgeneeskunde. Zoals het geval is bij alle delen in de serie, zijn in dit boek de hoofdstukken niet zozeer geschreven vanuit een aandoening, maar vanuit een klacht en de daarbij behorende casuïstiek. Op deze manier sluit de informatie het beste bij de huisartspraktijk aan.
De uitgave is opgebouwd uit vier delen. Na een algemeen deel volgen een deel over diagnostische methoden, een klantgericht deel en een deel over behandelingstechnieken.
Het boek is in de eerste plaats bestemd voor huisartsen, al dan niet in opleiding, en voorts voor basisartsen, verpleeghuisartsen en studenten geneeskunde.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 16,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Uitgave 2004

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis