Trommelhart Adriaan Groen

Intrigerende roman, geschreven door een tropenarts
Op het platteland van Tanzania wijdt de Nederlandse tropenarts Axel Banning zich met hart en aan zijn patiënten. Het komt geen moment in hem op dat hij daarbij ook vijanden maakt. Wanneer iemand hem vertelt dat hij op zijn hoede moet zijn, legt jih die waarschuwing dan ook naast zich neer.
Axel Banning had beter moeten weten. In Oost-Afrika is nie-mand gevrijwaard van de dreiging van het kwaad. Er beginnen zich vreemde gebeuttenissen af spleen-waarvoor Axel een eenvoudige verklaring heft, maar die Faustina, de inlandse vrouw op wie hij verliefd is, doen vermoeden dat er meer aan de hand is. Wanhopig probeert ze haar geliefde te helpen ; maar hoe bescherm je een man die het gevaar dat hem bedreigt niet serieus neemt?
Adriaan Groen weet de magic van Africa en de dagelijkse praktijk in een missie-ziekenhuis uitsteknd te treffen . Hij was dan ook jarenlang tropenarts in Ten-zania, een land waarnaar hij nog regel-matig terugkeert. Adriaan Groens meest recente boeken zijn Vertrapt gras en Kruisbestuiving die beide positief werden ontvangen door de pers:
'Dramatisch. Rauw én geestig schetst Adriaan Groen het leven van een tropenarts.' MARGRIET
'DE lezer wordt ondergedompeld in een wereld die zo geheel anders is dan hij gewend is.' REFORMATORISCH DAGBLAD
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 17,99
Voorraad:
Levertijd:

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis