Das Gebet- und Liederbuch für Jakobspilger ALFERINK, Elisabeth Auf den Spuren des Jakobus

Dieser spirituelle Wegbegleiter für Jakobspilger enthält geistliche Texte, Psalmen, Gebete und Lieder zu den entsprechenden Etappen. Ebenfalls enthalten sind der spanische Messtext, die beliebtesten spanischen Kirchenlieder, der Pilgerritus nach der Ankunft in Santiago de Compostela, der deutsche Text der lateinischen Pilgerurkunde und die Geschichte der Jakobuspilgerschaft.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 10,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis