Recycling of Spent Lithium-Ion Batteries AN, Liang Processing Methods and Environmental Impacts

This book presents a state-of-the-art review of recent advances in the recycling of spent lithium-ion batteries. pretreatment of spent lithium-ion batteries for recycling processing; pyrometallurgical processing for recycling spent lithium-ion batteries; hydrometallurgical processing for recycling spent lithium-ion batteries;
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 167,00
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 16 tot 18 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis