Waar wonderen gebeuren ANDERSON, J.W. Ontmoetingen met hemelse wezens

Een ontdekkingsreis. Zo kunt u Waar wonderen gebeuren noemen. Met de auteur beleven we avonturen die voorbij het menselijke bevattingsvermogen liggen: noemt u ze gerust wonderen! Haar zoektocht liep via bibliotheken, geleerden, dominees en pastores, maar vooral langs mensen zoals u en ik. Het resultaat is een boek met tweeënvijftig verhalen van gewone mensen. Soms kunnen we spreken over zichtbare of onzichtbare helpers. Soms waren het boodschappen die tot de mensen kwamen vanuit een andere dimensie, uit de gebieden waar overledenen werken en leven. Ook zijn er verhalen in dit boek opgenomen over wonderbaarlijke reddingen en genezingen, signaleerde men in de natuur uitzonderlijke manifestaties of raakte de hoofdrolspeler verzeild in 'toevallige' omstandigheden, alsof helpers achter de schermen de voorzienigheid stuurden. In alle gevallen laten de verhalen de lezer sprakeloos achter.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis