Kiezen voor de Nieuwe Tijd Angel leidraad naar een hoger bewustzijn

Angel Kiezen voor de Nieuwe Tijd Leidraad naar een hoger bewustzijn Het is zover! De Nieuwe Tijd is ook voor jou aangebroken. Het besef gaat doordringen, dat de wereld leefbaarder moet gaan worden. De Nieuwe Tijd eist veranderingen, waar keuzes gemaakt moeten worden om een betere wereld te creëren, waar universele Liefde de hoofdrol speelt. Inzicht in het wezenlijke doel van ons leven op aarde is geboden. Dit boek is een vervolg op het reeds verschenen boek "De Nieuwe Tijd". In een reeks boekpublicaties neemt de schrijfster Angel je mee in de Nieuwe Tijdswereld en maakt ze je bekend met dit gedachtegoed, met als doel ieder mens bewust te maken van zijn eigen rol in het geheel der veranderingen. In dit 2e boek over de Nieuwe Tijd worden verder nieuwe kanten belicht en nog meer concreet ingegaan op de rol van angst en geweld naar aanleiding van recente gebeurtenissen, zoals de 11 september aanslagen in Amerika. Hoe verschrikkelijk sommige gebeurtenissen ook zijn, vaak zijn ze nodig om werkelijke veranderingen tot stand te laten komen. Nagedacht wordt over het hoe en waarom van ons bestaan en de betekenis voor jou persoonlijk. Een nieuwe visie wordt gegeven op ziekzijn, de rol van religie, persoonlijke ontwikkeling in spirituele groei. Het geeft handvatten hoe je hiermee om kunt gaan. Een boek, dat realistisch en confronterend, maar vooral inspirerend en met grote helderheid geschreven is, dat je steeds kan herlezen om tot dat nieuwe besef, tot dat hoger bewustzijn te gaan komen. ISBN 978-90-806862-29 Zie voor meer informatie www.denieuwetijd.nl
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis