Imposter! Annemie Willemse Het verlammende gevoel (on)verdiend succesvol te zijn

Heb ook jij het gevoel dat wat je doet nooit goed genoeg is, terwijl iedereen in je omgeving juist vindt dat je heel goed bezig bent? Dat je in je werk, je privésituatie, je leven niet goed genoeg bent? Ben ook jij bang dat je op een dag door de mand zult vallen en dat je collega’s, familieleden en vrienden dan zullen doorhebben dat al je succes maar schijn is geweest? Dan heb je waarschijnlijk last van het impostersyndroom. Imposter! is de ideale handleiding om op een gezonde manier te leren omgaan met je persoonlijke succes. Met dit boek in de hand maak je korte metten met je onzekerheid. Doe voortaan aan zelfzorg. Ontmasker de bedrieger in jezelf, die jou het leven zo moeilijk maakt. Twijfel minder aan jezelf en je realisaties. Je bent wel degelijk goed bezig! Nu is het nog aan jou om dat te geloven... Imposter! wijst je de weg uit het moeras van angst en onzekerheid waarin je terechtgekomen bent. Kies nu voor je persoonlijke weg, op naar een leven waarin je accepteert wie je bent en waarvan jij weet dat dat goed genoeg is! Annemie Willemse is integratief psychotherapeut in de Interactionele Vormgeving. Ze heeft een privépraktijk en is werkzaam bij groepspraktijk Coherent en bij Exentra vzw, Expertisecentrum Hoogbegaafdheid. Ze is auteur en journalist.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 22,50
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis