De beste spannende verhalen uit Nederland en Vlaanderen APPEL, R. & ROSS, T.

Bloemlezing die werd samengesteld door misdaadauteurs Rene Appel en Tomas Ross. In een uitgebreide inleiding gaan zij in op het fenomeen van het korte verhaal en lichten hun keuze toe. Opvallend is dat werk van zowel misdaadauteurs als literaire auteurs is opgenomen. Met verhalen van onder meer Rene Appel, Appie Baantjer, Belcampo, F. Bordewijk, Ina Bouwman, Hugo Claus, Rinus Ferdinandusse, Hella Haasse, Aad van den Heuvel, Mensje van Keulen, Harry Mulisch, Chris Rippen, Lydia Rood, Tomas Ross, Charles den Tex, Jac. Toes, Esther Verhoef, Jacob Vis, Jan Wolkers en Koos van Zomeren. 'Een prachtverzameling met een smetje' oordeelde een recensent van Crimezone.nl, die verder opmerkte dat de samenstellers in de inleiding schrijven dat er geen verhaal van Joop van den Broek is opgenomen, terwijl op pagina 101 er een gelezen kan worden. De bundel kreeg van hem vier sterren. Al met al een mooie bundel met spannende, korte verhalen uit Nederland en Vlaanderen. Verzorgde gebonden editie met leeslint, vrij kleine druk, volle bladspiegel.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis