De beste spannende verhalen uit Nederland en Vlaanderen APPEL, R. & ROSS, T.

Bloemlezing die werd samengesteld door misdaadauteurs Rene Appel en Tomas Ross. In een uitgebreide inleiding gaan zij in op het fenomeen van het korte verhaal en lichten hun keuze toe. Opvallend is dat werk van zowel misdaadauteurs als literaire auteurs is opgenomen. Met verhalen van onder meer Rene Appel, Appie Baantjer, Belcampo, F. Bordewijk, Ina Bouwman, Hugo Claus, Rinus Ferdinandusse, Hella Haasse, Aad van den Heuvel, Mensje van Keulen, Harry Mulisch, Chris Rippen, Lydia Rood, Tomas Ross, Charles den Tex, Jac. Toes, Esther Verhoef, Jacob Vis, Jan Wolkers en Koos van Zomeren. 'Een prachtverzameling met een smetje' oordeelde een recensent van Crimezone.nl, die verder opmerkte dat de samenstellers in de inleiding schrijven dat er geen verhaal van Joop van den Broek is opgenomen, terwijl op pagina 101 er een gelezen kan worden. De bundel kreeg van hem vier sterren. Al met al een mooie bundel met spannende, korte verhalen uit Nederland en Vlaanderen. Verzorgde gebonden editie met leeslint, vrij kleine druk, volle bladspiegel.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis