Jezus, gestalte van de Tora ARAV, Max. Joodse mystiek in het Lukasevangelie

Het Lukasevangelie is gebaseerd op een joods-mystieke structuur. Deze mystieke achtergrond onthult dat het evangelie meer is dan een weergave van 'historische'gebeurtenissen. Er is een verhaal achter het verhaal verborgen. Helder en overzichtelijk beschrijft de auteur deze verrassende ontdekking. De structuur brengt aan het licht dat de persoon Jezus samenvalt met de Tora. De evangelist vertelt hoe de Tora, als 'Zoon van God', onder de naam Jezus wordt geboren en als mens onder de mensen verkeert.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 17,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis