Kemal Kayankaya omnibus ARJOUNI, Jakob van harte Turk! Meer bier; een man, een moord; Kismet

De vier Kayankaya-detectives waarmee Arjouni internationale bekendheid verwierf, nu in één omnibus! Kemal Kayankaya is privédetective. Een laconieke, sarcastische persoon met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een zachtaardig karakter. Hij is van Turkse komaf, maar als adoptiekind in een Duits gezin opgegroeid en hij spreekt geen woord Turks. Alleen al zijn naam is echter voldoende om zowel wantrouwen als waardering te wekken voor de 'oriëntaalse' man. Financieel staan de zaken er zelden rooskleurig voor en daarbij slaagt Kayankaya er telkens in nog dieper in de problemen te komen. Geboren en getogen in Frankfurt weet Arjouni ongelooflijk overtuigend de onderwereld ervan tot leven te brengen. Laat niemand hierna nog zeggen dat Frankfurt de saaiste stad van Duitsland is! De Kayankaya-detectives van Arjouni zijn spannend, hebben een tomeloze vaart, puntige dialogen, en ze gaan altijd over net iets meer dan misdaad en gerechtigheid.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Een net exemplaar met licht beduimelde kaft en binnenwerk. Eerste druk 2010

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis